TrAMS i media

Lokal Støtteordning - Equinor

I 2023 fikk TrAMS tildelt 100 000 kr fra Equinor sin Lokale Støtteordning. I den forbindelse filmet de en video fra vårt TrAMS III-kurs.

NRK om TrAMS II

I 2021 laget NRK en reportasje fra vårt TrAMS II-kurs. Siden den gang er kurset blitt timeplanfestet for tredjeklasses medisinstudenter ved NTNU. Klikk deg på lenkene under for å se saken.

Les NRK sin nyhetsartikkel

TV-innslag "Norge i dag" sendt på NRK 1 og NRK Trøndelag

Radioinnslag fra Nyhetsmorgen P2 og God Morgen Trøndelag

Universitetsavisa om HLR-dagen

2 ganger årlig står TrAMS med stand på Trondheim Torg og lærer bort grunnleggende hjerte-lunge-redning til forbipasserende. Universitetsavisa laget i 2022 en reportasje om dagen og arbeidet vårt. Les saken her

Adresseavisa om storøvelse på Albuskjell

I 2023 avsluttet vi vår instruktøropplæring med en storøvelse på plattformen Albuskjell, kjent fra TV-serien "Norges Tøffeste". Adresseavisa laget i den forbindelse en reportasje. Les saken her

TrAMS III 2023

Vår egenproduserte video fra TrAMS III 2023. Kurset handler om akutt mottaksmedisin og arrangeres årlig for medisinstudenter i femte og sjetteklasse, stadium III.

NAMS 2021 i Trondheim

Norsk Akuttmedisinske Studentforum (NAMS) arrangeres hvert år av TrAMS og søsterforeningene i Bergen, Oslo og Tromsø. I 2021 ble NAMS arrangert i Trondheim, og det skal det igjen bli i 2025! Les mer om NAMS 2021 på NAMS sin nettside.

TrAMS-året 2021

Til tross for pandemien hadde vi et utrolig bra TrAMS-år med NAMS arrangert i Trondheim samtidig som vi arrangerte Akuttuka for hele førsteklasse, TrAMS II-kurset kom på timeplanen for alle medisinstudenter i tredjeklasse og vi hadde rekordmange eksterne førstehjelpskurs. Videoen viser flere av høydepunktene fra NAMS og TrAMS 2021.