Kurs

Førstehjelpskurs

Våre førstehjelpskurs er kvalitetssikret av leger ved fagmiljøene på St.Olavs hospital. I Norge finnes det ingen offentlig godkjenning eller kvalitetssikring av førstehjelpskurs, og det er derfor viktig at man bestiller kurs fra seriøse aktører. Instruktørene våre er medisinstudenter som har fått grundig opplæring i hvordan foreningen ønsker at kursene skal være. Dette gir forutsigbarhet i kvaliteten. Samtidig kan vi tilpasse kurset til deltakerne innenfor de rammene vi har satt for oss selv. Vi kan dermed tilby kurs til mange ulike aktører, og variere deler av kursenes innhold etter behov.

Kurset består i hovedsak av tre deler:

Veiledende pris for 15 deltakere er 4 850 kr. Ta kontakt med eksternsjef@trams.no for å motta tilbud på førstehjelpskurs.

Andre kurs

Vi tilbyr også andre kurs som er tilpasset studenter eller kunder med helsefaglig bakgrunn. 

Lurer du på om vi kan tilby et passende kurs for din gruppe? Ta kontakt med eksternsjef@trams.no for å motta tilbud.  

Evaluering

TrAMS leverer kurs til mange forskjellige aktører med ulik bakgrunn og til personer med ulike forkunnskaper. Vi ønsker stadig å bli bedre, og for å nå målene våre tar vi gjerne i mot tilbakemeldinger på hvordan du har opplevd kurset vårt! Du kan enkelt gi tilbakemelding ved å klikke deg inn på skjemaet på knappen til høyre.

Øvrige spørsmål eller kommentarer kan rettes til eksternsjef@trams.no